Тра­ге­ди­я­та на Юда е из­клю­чи­тел­но ин­те­рес­на, за­що­то се пов­та­ря пос­то­ян­но

...
 Тра­ге­ди­я­та на Юда е из­клю­чи­тел­но ин­те­рес­на, за­що­то се пов­та­ря пос­то­ян­но
Коментари Харесай

Тай­ни­те ве­че­ри на Вя­ра­та, Зна­ни­е­то и Лю­бов­та

 
Тра­ге­ди­я­та на Юда е из­клю­чи­тел­но ин­те­рес­на, за­що­то се пов­та­ря пос­то­ян­но през ве­ко­ве­те
То­ва, пре­лю­без­ни, е 101-вата стра­ни­ца за вес­тник " Стан­дарт ", на ко­я­то сте при­ну­де­ни да че­те­те из­ли­я­ни­я­та ми. Но ви­на­ги има и по-ло­шо - мо­же­ше да ги слу­ша­те, нап­ри­мер. На мен и без мас­ка мно­го-мно­го не ми се раз­би­ра...

Ето, в чест на то­зи зна­ме­на­те­лен факт, обе­ща­вам изоб­що да не ви за­ни­ма­вам с Во­лен Си­де­ров. На­пъл­но дос­та­тъч­но е - след ка­то при­зо­ва всич­ки без боязън да се из­пра­вим пред Гос­по­да - той да се из­пра­ви без мас­ка пред " ин­стру­мен­та Гос­по­ден " - Иван Ге­шев.

Ние да се пос­ве­тим на страс­тна­та сед­ми­ца и... бор­ба­та сре­щу 5G мре­жа­та. Ос­вен всич­ки дру­ги ужа­сии, ко­и­то тя пред­став­ля­ва, в со­ци­ал­ни­те мре­жи уси­ле­но се го­во­ри, че 5G за­ба­вя гроз­до­ва­та фер­мен­та­ция. Мис­ля, че то­ва ще е кра­ят. По­не на те­ри­то­ри­я­та на бъл­гар­ско­то чо­ве­чес­тво, а не са­мо в Ру­се, къ­де­то ми­на­ла­та сед­ми­ца кме­тът лич­но се ан­га­жи­ра с из­яс­на­ва­не на дра­ма­та с но­ва­та мре­жа. За бъл­га­ри­те да не им ста­не ра­ки­я­та, е по-страш­но от то­ва да не оти­дат на чер­ква за Ве­лик­ден.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР